MOBİGEN Öğrencileri, İlk Kez Gerçekleştirilen Bitirme Projesi Poster Sunumları ile Mezuniyete Adım Attılar

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü (MOBİGEN) son sınıf öğrencilerinin 7. ve 8. yarıyıllarda aldıkları “MBG7002 Bitirme Projesi I” ve “MBG8002 Bitirme Projesi II” dersleri kapsamında gerçekleştirdikleri tez çalışmalarının poster sunum ve değerlendirmeleri, 14 Haziran 2023 Çarşamba günü 11.00-17:00 saatleri arasında MOBİGEN’de yapıldı. İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İKÜMED) Müdür Yardımcıları Ali Kaplanoğlu ve Yıldırım Özkan’ın dernek hakkındaki kısa konuşmalarının ardından öğrencilerimize İKÜ rozetleri takıldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Çimen Atak, MOBİGEN Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Seyhan Altun’un katılımları ile ilk kez gerçekleştirilen poster sunumlarının ardından, tüm öğrencilerimiz ile birlikte mezuniyet pastası kesildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/19/2023 - 09:24