Son Sınıf Öğrencileri, Bitirme Projesi Poster Sunumları

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü (MOBİGEN) son sınıf öğrencilerinin 7. ve 8. yarıyıllarda aldıkları “MBG7002 Bitirme Projesi I” ve “MBG8002 Bitirme Projesi II” dersleri kapsamında gerçekleştirdikleri tez çalışmalarının poster sunum ve değerlendirmeleri, 6 Haziran 2024 Perşembe günü 11.00-16.00 saatleri arasında Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki MOBİGEN’de yapıldı. İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İKÜMED) Müdür Yardımcısı Ali Kaplanoğlu’nun dernek hakkındaki kısa konuşmalarının ardından, öğrencilerimize İKÜ rozetleri takıldı. MOBİGEN öğretim üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen poster sunumlarının ardından, tüm öğrencilerimiz ile birlikte mezuniyet pastası kesildi.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 06/11/2024 - 13:01