2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uygulamalı Dersler İçin Hibrid Eğitim Bilgilendirmesi

Sevgili öğrencilerimiz, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Güz yarıyılında 

MBG1002 Genel Biyoloji I Laboratuvarı
MBG3002 Genetik laboratuvarı
MBG5003 Moleküler Biyoloji Teknikleri I
dersleri hibrid eğitim ile verilecektir. 

-5 Ekim 2020 tarihinde dersler başlayacak olup, uygulamalı dersler de Aralık ayına kadar IKU CATS (Computer Aided Training & Educational Services) ders yönetim sisteminin 3. nesil versiyonu olan https://catsv3.iku.edu.tr üzerinden yürütülecektir. 

-Bölüm laboratuvarlarımızda, uygulamalı derslere ait dijital kütüphane oluşturma çalışmaları başlatılmış olup halen devam etmektedir. 
-Aralık ayı içerisinde uygulamalı dersler hibrid model üzerinden yürütüleceklerdir. Uygulamalara katılacak öğrenciler randevu sistemi ile CATS üzerinden isteğe bağlı olarak belirlenecektir. 

-İlan edilecek olan uygulamalara en fazla 10’ar öğrenci kabul edilecektir. Gerekli izinler ve sağlık önlemleri alındıktan sonra öğrencilerin belirtilen gün ve saat aralıklarında kampüse girişlerine izin verilecektir.

- Yüz yüze yürütülecek laboratuvar uygulamaları eş zamanlı olarak da CATS v.3 sistemi üzerinden online olarak da yayınlanacak olup, ilgili dersi alan diğer öğrenciler de uygulamaları birebir izleyeceklerdir. 

-Gerekli düzenleme ve randevu sistemlerine dair duyurular ders koordinatörleri tarafından CATS sistemi üzerinden öğrencilerimize duyurulacaktır.  
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 09/17/2020 - 16:26