İKÜ MOBİGEN Kongre Katılımı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü (MOBİGEN), 11-12 Ekim 2024 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “TuPA Uluslararası Proteomik Kongresi // 6. Ulusal Proteomik Kongresi”ne iki poster sunumu ve bir sözlü bildiri ile katıldı.

Kongrede; Dr. Öğr. Üyesi Pelin Özfiliz Kılbaş “The Relationship Between FoxO3a and Lipid Metabolism in Breast Cancer” başlıklı sözlü sunumunu gerçekleştirirken, yüksek lisans öğrencilerimizden İlke Sarak ve mezunlarımızdan Yiğit Efe Aydın “Identification of the Interaction Between Foxo3a and Lipid Metabolism Proteins”, lisans öğrencilerimizden Mustafa Atakan ve Buket Özcan ise “The Effect of FoxO3a Overexpression on Breast Cancer Metabolism Through Orlistat Treatment” başlıklı posterlerini sundular. Hocamızı ve öğrencilerimizi kongreye katılımları için kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 10/14/2024 - 17:05