İKÜ MOBİGEN'in 2007-2017 Yılları Arasında Düzenlediği Kongre ve Sempozyumlar

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün (MOBİGEN) 2007-2017 yılları arasında düzenlediği kongre ve sempozyumlar...

• Tüp Bebek Uygulamalarında Etik ve Hukuki Yaklaşımlar Çalıştayı
  • Tüp Bebek (IVF) Kariyer Günü
  • Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Hukuki Süreçler Çalıştayı
  • 18 Aralık 2015 günü İKÜ MOBİGEN olarak “Kök Hücre Temelli Tedavilerde Güncel Yaklaşımlar” çalıştayını gerçekleştirdik. Prof. Dr. Nezih Hekim, Prof. Dr. Ranan Gülhan Aktaş, Prof. Dr. Yusuf Özkul, Doç. Dr. Selda Gezginci-Oktayoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kocabaş hocalarımıza teşekkür ediyoruz.
  • 2nd Nanotechnology and Tissue Engineering: Current Challanges & Future Prospects” etkinliği 19-20 Aralık 2014 tarihleri arasında Akıngüm Oditoryum ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir.
  • 20-21 Aralık 2013 tarihleri arasında "Nanotechnology and Tissue Engineering: Current Challenges & Future Prospects" başlıklı İstanbul Kültür Üniversitesi & MIT& Harvard üniversitelerinin ortaklaşa düzenlediği toplantıya Üniversitemiz ev sahipliği yaptı.
  • 16-18 Nisan 2013 tarihleri arasında Üniversitemizde "MOBİGEN-DNA OKULU: Oksidatif Stres, DNA hasarı, DNA Onarımı ve Hastalıklar" başlıklı kurs düzenlenmiştir.
  • 2-7 Eylül 2012 tarihinde Üniversitemizde “International Congress On Polyamines” kongresi düzenlenmiştir.
  • 14-16 Eylül 2009 tarihleri arasında "MOBİGEN DNA Okulu" sertifika programı düzelenmiştir.
  • 16 Mayıs 2009 tarihinde üniversitemizde "Evrim Çalıştayı" gerçekleştirilmiştir.
  • 23-24 Haziran 2007 tarihinde "İlk ve Orta Öğretim Müfredatı Çerçevesinde Biyolojik Bilimlerde Son Gelişmeler Sempozyumu" gerçekleştirilmiştir.
  • 4-8 Mayıs 2009 tarihinde Üniversitemizde "Darwin 200 Yaşında" etkinlikleri çerçevesinde "Darwin Now" sergisi gerçekleştirilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 08/06/2018 - 17:03