MOBİGEN 2019 YAZ DÖNEMİ STAJER ÖĞRENCİ LİSTESİ AÇIKLANDI

İstanbul Kültür Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünde staj yapmaya hak kazanan öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Sıkça sorulan sorular:

SSS1: Staj başlangıcında saat kaçta laboratuvarda olmalıyım? Gelirken yanımda neler getirmeliyim?
C1: Staj başlangıç gününüz bizim tarafımızdan mail yolu ile değişmediyse, staj formunda belirttiğiniz tarihte saat 9.30’da gelmeniz yeterli olacaktır. Gelirken yanınızda beyaz önlük, asetat kalemi ve laboratuvar not defteriniz olması gerekmektedir.

SSS2: Bölümünüze nasıl ulaşabilirim?
C2: Bölüme ulaşımı Yenibosna metrobüsten İKÜ Ataköy yerleşkesine gelerek ulaşabilirsiniz. İçeriye giriş yaptıktan sonra B1 katına inip arka bahçeye çıktığınızda MOBİGEN binasını göreceksiniz. Adres için tıklayınız.

SSS3: Şehir dışından geliyorum, İKÜ yurtlarında kalabilir miyim?
C3: Şehir dışından gelen adaylar kalacakları yerleri kendisi ayarlamak zorundadır.

Bunun dışında sorunuz olur ise h.ozbasak@iku.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/31/2019 - 09:49