MOBİGEN Öğrencilerimizin Uluslararası Kongre Katılımı

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencilerimizden Aleyna Ekinci ve Muhammed Dereci, 23-26 Ağustos 2023 tarihleri arasında Giessen-Almanya’da Justus-Liebig Giessen Üniversitesi’nin düzenlediği “Plant Evolution in a Changing World” başlıklı uluslararası kongreye iki poster sunumu ile katıldılar. Öğrencilerimiz; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanımız & MOBİGEN akademisyenlerimizden Prof. Dr. Çimen Atak, Dr. Öğr. Üyesi Alp Ayan, Arş. Gör. Dr. Sinan Meriç ve Arş. Gör. Tamer Gümüş ile birlikte MOBİGEN laboratuvarlarında gerçekleştirdikleri “Proteomic analyzes on boron stress in soybean” ve “Induction of secondary metabolite content of plant Lavandula angustifolia (Lavanta) through CuO nanoparticles” başlıklı bilimsel çalışmalarını sundular.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 09/15/2023 - 13:50