Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğrencileri, Poster Sunumlarını Gerçekleştirdiler

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Özge Rencüzoğulları, Arş. Gör. Dr. Burcu Ayhan Şahin ve Arş. Gör.  Pelin Özfiliz Kılbaş önderliğindeki yüksek lisans öğrencilerinden Zeynep Gülşah Sonalp, lisans öğrencilerinden Zehra Giritlioğlu ve Setanay Şimal Delioğlu; 3 Aralık 2021 Cuma günü online olarak düzenlenen “The Fifth Congress of The Serbian Association for Cancer Research with international participation: Translational Potential of Cancer Research in Serbia” kongresine, MOBIGEN Moleküler Kanser Araştırmaları Laboratuvarlarında gerçekleştirdikleri çalışmalarını içeren dört adet poster sunumu ile katıldılar.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/14/2022 - 11:11