Sosyal Projeler

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü olarak yaptığımız sosyal projeler...

• İKU MOBİGEN'den Orange Day’e Tam Destek
  • Soma, Cenkyeri Cumhuriyet Orta Okulu öğrencilerinden bir grup öğrenci ve öğretmenlerini bölümümüzde ağırladık ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bilimini tanıttık.
  • 17 Haziran 2014 tarihinde "Hakkari'den İstanbul'a Kültür Köprüsü" isimli TÜBİTAK 4004 projesi kapsamında Hakkari'den 2 farklı okuldan 40 öğrenci bölümümüzü ziyeret ederek kendi DNA'larını izole etmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 08/06/2018 - 16:51